If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мноо добре! Тези с БМВ-тата така трябва да се възпитават. Като видят Алфа в огледалото за обратно виждане, да не се пънат, а кротко да си дадат десен мигач и направят път. Продължавай да наказваш!
Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Мноо добре! Тези с БМВ-тата така трябва да се възпитават. Като видят Алфа в огледалото за обратно виждане, да не се пънат, а кротко да си дадат десен мигач и направят път. Продължавай да наказваш!
Хахахах чух аз, че нещо се вика и видях, че нещо ми се кани, та реших да му откликна
Е той само храни нещо алфите или като некой которляк му се напрай на инт и го бие ама тоя път не позна аз само кет те видех викам. Дивака и той е той може е див ама с тая алфа и в следващия момент го биеш с една кола и побесне 8 пъти си смени света на лицето и от вчера 1 път не ми се е направил на инт и не е повдигал темата акви спагети сме карали... Иначе колега не се за притеснявай БМВ-та мене любимци са ми бързите двойки и Ис-ки
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!! Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
На 202-ра бате обикновенно, но вече не се събираме на ОМВ-то, а на паркинга на Темпо
Там нали сложиха камера?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
На слънчев бряг - синя сливенска 156-ца, с лупи на фаровете и спици джанти, сива 166 СА (4ки, 3ки и 5ци беше номера) и други алфички виждам, но не помня номерата )))
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment